Favoriet
blogpost

Favoriete boek oktober

Wat vliegt 2021 toch weer om! Voor je het weet is het kerst en nieuwjaar… Maar voor we het nieuwe jaar ingaan en gezellig de feestdagen vieren, vertel ik jullie nog graag wat mijn favoriete boek van oktober was!

Ik heb niet lang moeten nadenken want er was één bijzonder boek dat ik las in oktober en dat me overrompelde. Wens voor de wereld van Manon Visser was voor mij zo’n boek dat je na het lezen nog niet loslaat.

Wens voor de wereld

Je vindt de recensie hier.

Korte inhoud:
Een ontroerende young adult over rouw, je leven herpakken, en jezelf vinden in de liefde van anderen. Kayla Hollis’ wereld valt in stukken als haar tweelingbroer Xavier overlijdt. Elke dag vroeg hij: ‘Als je een wens voor de wereld mocht doen, wat zou je dan wensen?’ Terwijl ze daar onophoudelijk aan denkt, sluit ze zich meer en meer af van al de rest. Totdat ze naar een praatgroep voor rouwende jongeren gaat. Daar ontmoet ze Oliver. Samen met hem doet ze waar Xavier nooit de kans voor kreeg: ze laten zijn wensen voor de wereld uitkomen.

Welk boek was jouw favoriet van oktober?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *