blogpost,  Unboxing

Unboxing Celebrate Books: Royals II

Het is zover, de allerlaatste box van Celebrate Books. Ik vind het ontzettend jammer dat er geen enkele box meer zal volgen, maar ik ben wel ontzettend blij dat Celebrate Books blijft bestaan. We zullen dan wel geen boxen meer kunnen kopen maar wel nog ontzettend leuke goodies.

Toen ik deze box in mijn handen kreeg zat ik in het midden van mijn examens. Ik was razend enthousiast en schoof alle boeken aan de kant en begon meteen met mijn unboxing.

Royals II 1

Het eerste item dat ik in mijn handen pakte was dan ook het meest geslaagde item van heel de box. De bookmoney Blossom Books Bookjar! En dan nog in het roze! Ik stond op het punt om deze supermooie jar te bestellen op de website Blossom Books, maar ik had nog even gewacht omdat ik hoopte dat hij in de box zou zitten. En ja hoor ik heb geluk!!!!!!

Verder was ook het boek Ash Princess, het beste boek dat Sandra had kunnen uitkiezen. Ik heb nog getwijfeld om het boek te lezen voor de blog en had ook even geluk dat ik dit boek niet al gelezen of besteld had. De boekenleggers zijn zo mooi! Op de prachtexemplaren zit een super mooie parelmoerglans die helaas niet goed zichtbaar is op foto, maar hij is in het echt mega mooi!

Royals II 2

Ook in deze box zat weer een super leuke bloknote met het opschrift ‘Fictional places I’ll visit today’ en ‘I want adventure in the great wide somewhere’. Deze komen altijd van pas tijdens het recenseren en schrijven voor de blog. Net zoals de leuke advertentie kaart voor het nieuwe boek De Vrouwe van Myrdin van Cathinca Van Sprundel.

royals-ii-3.jpg

Ik ben een echte mok verslaafde dus je kan je wel al voorstellen hoe blij ik was met deze fantastische mug. Ook deze super leuke kousen komen heel erg goed van pas en zijn super gezellig om aan te trekken.

Royals II 4

Ook in deze box zat er weer een kwartet van Superpowers. Ik ben nog wat aan het twijfelen of ik mijn verzameling kwartetkaarten ga aanvullen omdat het 2 euro 95 eurocent kost voor één set kwartet van vier kaarten. Ik heb al twee sets en zou er dan nog 9 moeten aankopen wat het een duur spelletje zou maken dus daar moet ik nog even wat over nadenken.

Deze box was helemaal de moeite waard. Ik ga nog heel veel geniet hebben van deze prachtitems en hoop stiekem dat er af en toe nog eens een box gaat verschijnen. Ik ga het in elk geval missen. Weten jullie nog leuke boxen die we eens zouden kunnen uitproberen? Laat ze dan hieronder voor ons achter en wie weet zie je jouw favoriete box binnenkort in een unboxing op de blog!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *