blogpost,  To Be Read

TBR Thursday november

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van november!

Uit de selectie van vorige maand las ik twee (van de drie) boeken, namelijk #ikdatethuis van Lily Frank en Wilde gok van J. Bollé. Ook deze maand haalde ik weer vijf boeken en hun eerste boven.

Ik kan alleen nog maar voor me uit staren.‘ (Een streepje tegen – Wendy de Liefde)
Haar vader is altijd blij op de boot.‘ (Als vuur – Sara Lövestam – Querido)
Felix en Alice keken met open mond naar de sneeuwman die voor hen stond.‘ (Zeven Zotgevallen – Bieke Vanlaeken – Phoenix Books)
Je gaat zo meteen het echte verhaal van Vader Kerstmis lezen.‘ (Een jongen met de naam kerstmis – Matt Haig – Moon)
Van Kreta naar Athene was hij op zoek gegaan naar het meisje van zijn leven.‘ (Team Mortis 12: Meisje van glas – Bjorn Van den Eynde – Baeckens)

Chelsey koos op basis van de eerste zinnen deze boeken:

Ik lees in november dus Een streepje tegen van Wendy de Liefde, Zeven zotgevallen van Bieke Vanlaeken en Een jongen met de naam Kerstmis van Matt Haig. Maar ook de andere twee boeken zullen gelezen worden want ik ben te benieuwd… 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *