I'm a mess
blogpost

TBR Thursday januari

Tijd voor de eerste maand van onze nieuwe leeschallenge I’m a mess but my TBR wants less!

De bedoeling in 2023 is dat Chelsey en ik voor elkaar drie kaarten trekken uit het kaartendeck van Ohsrslybookmarks (Je kan ook je eigen deck bestellen via haar webshop!). We laten jullie aan het begin van de maand zien welke kaarten het zijn geworden en geven enkele boekentips uit onze eigen kast die je zou kunnen gebruiken om zelf mee te lezen met deze challenge.

Chelsey trok voor de challenge van deze maand de volgende drie kaarten:

  • Read a book with 450+ pages
  • Read a book outside of your comfort zone
  • Read a book written by multiple authors

Read a book with 450+ pages
Er zijn heel wat dikke (en ongelezen) boeken in mijn eigen kast. De boeken die me meteen opvielen en die mogelijks in aanmerking komen voor deze challenge zijn: De zeven echtgenoten van Evelyne Hugo van Taylor Jenkins Reid, Zo lief als de dood van Holly Jackson en Een eeuwenoud verhaal van Liz Braswell.

Read a book outside of your comfort zone

Het is best moeilijk om een genre te benoemen dat ver buiten mijn comfortzone ligt, aangezien ik iemand ben die zo goed als alle soorten boeken leest. Wat wel buiten mijn gekende grenzen ligt, zijn Engelstalige boeken. Daarom ga ik voor deze challenge eens in die delen van mijn boekenkast duiken…

Read a book written by multiple authors

Ik panikeerde even bij deze kaart omdat ik meteen niet uit mijn hoofd een aantal titels kan opnoemen die bij deze challenge horen, maar na een blik op de boekenkast, blijkt dat ik inspiratie genoeg zal hebben, waaronder De code van Napoleon van Dirk Vanderlinden en Beatrijs Vermaercke, Zo moet het zijn van Albertelli en Silvera en De kustmoorden van James Paterson en J.D. Barker. Geen reden tot paniek dus!

Welke boeken zou jij kiezen bij deze kaarten?

Of ik voor elke kaart een boek heb gelezen, lees je tegen het einde van januari op de blog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *