blogpost

Sfeerverslag: Boekenbeurs 3/11 (dag 2)

Op 3 november ging ik voor de tweede keer dit jaar naar de Boekenbeurs. Dit keer met heel nieuw gezelschap! Mijn lieve grootouders gingen namelijk voor de allereerste keer samen met mij mee naar de beurs.

grootouders

Ik vond het erg fijn om hen voor te stellen aan verschillende auteurs. We brachten een bezoek aan Luc Descamps, die met veel plezier mijn exemplaar van Gewoon leven signeerde. Ook Lena De Coninck maakte een gezellig praatje met ons tijdens het signeren van Vier seizoenen.

Omdat zij met mij mee mochten gaan, kreeg ik van hen één boek cadeau! Ik koos voor het nieuwste boek van Toni Coppers Nooit meer alleen.

Toni Coppers

Kathelijn Vervarcke gaf tussen 14u en 15u een zeer boeiende workshop over het schrijven van een Young Adult-roman. Ze gaf ons allerlei tips om ervoor te zorgen dat wij een vlotlezend verhaal kunnen schrijven dat de nodige elementen bevat om de lezer te boeien.

Kathelijn

Na de workshop signeerde Kathelijn op de stand van Pelckmans haar nieuwste boek Tot de zon aan de horizon vriest.

Het was een vermoeiende en drukke dag, maar we hebben er allemaal met volle teugen van genoten en hopen volgend jaar met z’n allen weer terug te kunnen gaan. Gelukkig moest ik alvast niet te lang wachten om terug te gaan want… de volgende dag stond ik weer te springen om te vertrekken. Maar daarover later meer!

Liefs,

Valerie

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *