blogpost,  Bookhaul

Bookhaul maart 2020

De derde maand van 2020 zal er voor velen eentje zijn die ze nooit meer zullen vergeten. Door alle gebeurtenissen van de laatste weken is het leven helemaal veranderd, maar er blijft één constante: ik voegde heel wat nieuwe boekjes toe aan mijn collectie!

We zitten allemaal thuis vast, mogen geen onnodige verplaatsingen maken, restaurants zijn dicht… Het ideale moment om te lezen dus. Hoewel mijn studie gewoon doorgaat via online lessen, maak ik ook wat extra tijd vrij om te lezen.

Begin maart mochten we wel nog gewoon naar buiten. Samen met Chelsey bracht ik een bezoekje aan Kruidvat en daar tikte ik enkele boekjes op de kop aan een mooi prijsje: Floor tussen de regels, Een koffer met geld, Miljonair, Prima Ballerina en Pudding probleem.

Voor de rest kocht ik deze maand GEEN boekjes! Maar ik ontving wel heel wat recensie-exemplaren: Night Thinker Luna Van Rossen, Prins Oliebol van Marc de Bel, Graaf Itti van Eef Rombaut, Het verloren vosje van Carolina Rabei, Het grote kabouterboek, How to be a woman van Caitlin Moran, Het gerucht van Lesley Kara, De jongen op het dak van Aline Sax, Gebroken Adem van Latoya Morris, 15 3/4 van Dave Goldstein, De laatste grens van Dominique De Bruyne, Privacy Live van Annet Hulst, Not so perfect van Linda van de Pol, Verdraaid van Steve Cavanagh, Ons kasteel aan zee van Lucy Strange, Home van Lara Reims, Verleid me van Stefanie Van Mol, De kindertrein van Viola Ardone, Isabelle Maan gaat naar de kermis van Harriet Muncaster, Het verhaal van Kevin van Reeve & McIntyre, Rauw en alsof van Valerie Tack, Het blauwe wonder van Marcel Rözer, Hell City van Joanne Carlton, Tiny Pretty Things van Charaipotra Clayton, De hechtenis van Nicci French en Defy van L.J. Shen.

Benieuwd naar deze boeken? De recensies verschijnen uiteraard op de blog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *