Favoriet
blogpost

Favoriet van de maand augustus

Ik las in augustus ongeveer 15 boeken, wat ik een heel mooi aantal vind voor een toch best drukke vakantiemaand. Er waren enkele prachtige boeken bij en ik vond het heel moeilijk om er slechts eentje uit te kiezen. Ik ga dus een klein beetje valsspelen en stel jullie twee boeken voor! Meer leerplezier 😉

Maak kennis met De erfenis van Jennifer Lynn Barnes en Cinder & Ella van Kelly Oram. Twee YA-titels, maar heel erg verschillend waardoor ik ze allebei even wil voorstellen.

De erfenis is deel één in een trilogie waarvan deel twee in september verschijnt. Het is een spannend boek boordevol geheimen en raadsels, dus ideaal voor lezers die houden van een raadsel.

De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft… en niemand weet waarom.
Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

Cinder & Ella is een contemporary over een meisje met een zwaar verleden dat haar weg zoekt in het leven met haar bagage. Ze vlucht voor de werkelijkheid op haar blog, waar ze Cinder leert kennen die na jaren nog steeds haar beste vriend is. Dit boek is deel één uit een tweeluik. Ook boek twee is al verschenen!

Na maanden revalideren mag Ella eindelijk naar huis. Niet naar haar moeder, zij kwam om bij het auto-ongeluk, maar naar haar vader die ze nauwelijks kent. Hij woont in Hollywood met zijn nieuwe gezin, maar Ella’s stiefzussen zitten niet op haar te wachten. Ella mist haar moeder en blogvriend Cinder. Sinds het ongeluk heeft ze niks van zich laten horen, maar stiekem droomt ze van hem. Wat ze niet weet is dat Cinder haar ook mist, én de hotste acteur van Hollywood is…

Heb jij De erfenis of Cinder & Ella al gelezen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *