Coming soon
blogpost

Coming soon juli

Ook in juli verschijnen er enkele prachtige nieuwe boeken die ik graag aan jullie wil laten zien, want wie weet vind jij zo je nieuwe lievelingsboek wel… Kijk je mee naar de nieuwe boekenoogst waar ik nu al naar uit kijk?

X-scape

X-Scape – Michael Sels – Pelckmans
Amber wordt wakker op een onbekende plek. Het is er pikdonker en ze weet niet hoe ze daar beland is of hoe ze er wegkomt. Bovendien knelt er iets om haar pols. Een vreemde, metalen band die ze maar niet uitkrijgt.
Een vrouw, een man en twee jongens delen haar lot. Zelfde metalen polsband, zelfde angstige gevoelens, zelfde prangende vragen. En toch kennen ze elkaar niet. Wie heeft die vijf onbekenden daar samengebracht? En waarom?
Intussen heeft Amber andere kopzorgen. Net voor ze ontvoerd werd, vertelde haar beste vriendin Laura dat ze niets meer met haar te maken wil hebben. Amber weet wel wat er speelt, maar ze begrijpt niet waarom dat ertoe doet.
Terwijl haar vier onbekende lotgenoten op zoek gaan naar de uitgang, gaat Amber op zoek naar zichzelf.

Augustus

Augustus – J. D. Barker – Boekerij
Als de achtjarige wees Jack bij het bezoeken van het graf van zijn ouders een meisje ontmoet, Stella, is hij direct weg van haar. Maar hun ontmoeting wordt plotseling beëindigd door een mysterieuze vrouw, die Stella dwingt in een witte SUV te stappen. Wekenlang blijft Jack naar de begraafplaats gaan, hopend een glimp van Stella op te vangen. Altijd tevergeefs. Tot hij exact een jaar later weer het graf van zijn ouders bezoekt en de witte SUV opnieuw opduikt.
Detective Faustino Brier wordt gekweld door een reeks onopgeloste moorden. Al enkele jaren wordt er op 8 augustus een lijk gevonden: het lichaam volledig verbrand, maar de kleding intact. En geen enkel spoor van de dader. Briers enige aanknopingspunt is Jack Thatch – de arme weesjongen die vier jaar geleden zijn ouders verloor door een aanrijding met een witte suv. Zijn vingerafdrukken stonden op de ID-kaart van het meest recente slachtoffer. Maar die jongen is nog een kind en kan onmogelijk iets met deze moordzaak te maken hebben. Toch?

De School van Goed en Kwaad 1 -   De School van Goed en Kwaad

De school van goed en kwaad – Soman Chainani – HarperCollins
Volgens een mythe worden er één keer in de vier jaar twee kinderen ontvoerd uit Gavaldon om naar De School van Goed en Kwaad te gaan, waar ze worden opgeleid tot sprookjesfiguren. De mooie, blonde Sophie kan niet wachten: ze wordt zonder twijfel de beste prinses ooit. Sneeuwwitje, eat your heart out!
Haar vriendin Agatha gelooft niet in die onzin, tot ze ontvoerd worden… Sophie wordt tot haar afgrijzen op de afdeling voor slechteriken geplaatst, waar ze het moet zien te rooien tussen aankomende heksen en huurmoordenaars, en Agatha komt tussen suikerzoete prinsessen terecht. Sophie is woedend over deze ‘vergissing’, en Agatha wil alleen maar naar huis. Maar hoe?

Vlam

Vlam – Jade Van der Stockt – Clavis
De sprankelende, half-Ethiopische Leila Somers komt op een verjaardagsfeest om in een brand. Als haar beste vriendin Noa een soort van bucketlist terugvindt, besluit ze de lijst voor Leila af te maken. Ondertussen blijft Leila’s doodsoorzaak aan Noa knagen. Hoewel iedereen Leila ervan verdenkt de brand zelf te hebben aangestoken, ontdekt Noa gaandeweg dat haar vriendin niet de enige was die geheimen met zich meedroeg.

Hallo, met Sam

Hallo, met Sam – Dustin Thao – Volt
De zeventienjarige Julie heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: ze gaat verhuizen naar de stad, samenwonen met haar vriend Sam, studeren aan de universiteit, een zomer doorbrengen in Japan… Maar dan sterft Sam. Waardoor alles verandert. Julie is diepbedroefd en doet er alles aan om hem en de tragische manier waarop hij stierf te vergeten. Maar een boodschap die Sam achterliet in haar jaarboek roept herinneringen op. Omdat ze zijn stem nog een keer wil horen, belt Julie Sams telefoon om naar zijn voicemail te luisteren. Sam neemt op.
Julie krijgt een tweede kans om afscheid van hem te nemen. Het horen van zijn stem zorgt ervoor dat ze opnieuw verliefd wordt en en met elk telefoontje is het moeilijker hem los te laten.

Een zomer vol verrassingen

Een zomer vol verrassingen – Tessa Bailey – LoveBooks
Piper is een hippe, verwende influencer en partygirl. Wanneer een avondje feesten uit de hand loopt en Piper echt in de problemen komt, besluit haar stiefvader dat het genoeg is geweest. Hij vindt dat Piper moet leren wat verantwoordelijkheid is, en hij stuurt haar zonder geld naar een havenstadje om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen.
Daar ontmoet ze al snel de stugge visser Brendan. Hij weet zeker dat de verwende Piper het ergens anders dan Beverly Hills nog geen week kan uithouden. Oké, hoofdrekenen is niet haar sterkste punt, en ze krijgt jeuk van alleen al het idee in een stapelbed te moeten slapen, maar hoe erg kan het zijn?
Westport is een klein stadje en ze komt de norse Brendan overal tegen. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden is er een onmiskenbare aantrekkingskracht tussen de twee. Piper wil zich echter concentreren op de bar tot een succes maken. Ze wil namelijk zo snel mogelijk terug naar Los Angeles, en zit niet te wachten op gevoelens voor een man die soms wekenlang op zee is. Maar langzaamaan begint ze te twijfelen of haar toekomst eigenlijk nog wel in LA ligt, of dat Westport en Brendan misschien toch haar hart veroverd hebben.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *