blogpost,  To Be Read

TBR Thursday september

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van september!

Vorige maand koos Chelsey De laatste uren van Josephine Donkers van Daniëlle Bakhuis, Cinder & Ella van Kelly Oram en Stad der nevelen van Carlos Ruiz Zafon. Ik las twee van de drie boeken in augustus, namelijk De laatste uren van Josephine Donkers en Cinder & Ella. Mooi, toch?

En ik heb vijf boeken gekozen voor september! Hier lees je de eerste zinnen:

Ik zit weer eens in het kantoor van het schoolhoofd.‘ (Amari en de nachtwachters – B.B. Alston – HarperCollins)
Met een hevig kloppend hart steek ik de sleutel in het slot van mijn nieuwe woning.’ (Opgescheept – Lianne Reijntjes)
Regendruppels tikten op het raam van de taxi.’ (De violist van Birkenau – Mike Van Hoecke – Borgerhoff & Lamberigts)
Het is een prachtige dag hier in New York.’ (Sadie – Courtney Summers – Volt)
‘Van oude huizen wordt vaak gezegd dat ze een ziel hebben.‘ (De ijzige verloofde – Christelle Dabos – LS)

Uit deze vijf zinnen koos Chelsey de volgende drie boeken:

Ik probeer in september Opgescheept van Lianne Reijntjes, De violist van Birkenau van Mike Van Hoecke en Sadie van Courtney Summers te lezen. Wordt dit de eerste maand dat ik ze alle drie krijg gelezen? Wie weet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *