blogpost,  To Be Read

TBR Thursday: oktober

September was een maand om U tegen te zeggen want ik heb enorm veel boeken gelezen, joepie! Dankzij een laatste, verdiende, vakantie voor de start van het nieuwe schooljaar vloog ik de eerste dagen al door heel wat boeken heen. Maar wat brengt oktober?

Ik kan dus met trots zeggen dat ik de TBR Thursday van september tot een goed einde heb gebracht en zelfs nog enkele boeken extra heb gelezen, die ik niet had gepland. Feest dus!

Voor oktober staan er opnieuw heel wat boeken op de planning en dat komt natuurlijk door het leukste evenement van het jaar: De Boekenbeurs!

Eerst en vooral is er nog een blogtour voor Hamley Books in oktober waarvan ik het boek nog niet heb gelezen, namelijk Fatale keuzes van Nina Verheij. Deze gaat dus zeker volgen in de komende maand!

Omdat Chelsey en ik op de Boekenbeurs twee keer een leesclub gaan houden, moeten we ons natuurlijk voorbereiden! Daarom lees ik (en hopelijk Chelsey ook ;)) De dader en Het meisjesmanifest. Aangezien ik ook een panel mag leiden met Savannah Kos en Natacha Michiels ga ik zeker ook hun boeken lezen: Wa’Dist en Kantoor Kafka, over het leven van een twintiger. Daarnaast vindt er nog een leuk panelgesprek plaats met Bjorn Van den Eynde, Tine Bergen en Nico De Braeckeleer rond het schrijven van een YA-boek en omdat ik nog niets van Nico heb gelezen, is Adem: Tsunami aan de beurt in oktober.

Als ik tot hiertoe slaag, heb ik al zes boeken gelezen in oktober. En toch zijn er nog drie die ik daar bij wil voegen en dat komt door Chelsey, natuurlijk! We maakten weer een toffe video voor Our Never Ending Story op YouTube waarin we elkaars TBR bepaalden! Ze koos De Jakobsladder, Pinokkio en Het Koninkrijk.

Benieuwd of dit gaat lukken! Wat lezen jullie in oktober?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *