blogpost,  To Be Read

TBR Thursday: januari

Bij een nieuw jaar komt ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertellen we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van januari!

Chelsey kreeg de volgende vijf eerste zinnen voorgeschoteld (zonder dat ze wist welk boek het was):
Lieze wachtte even tot haar hartslag weer stil werd en probeerde rustig te ademen.’ (Gids naar nergens – Ruben Sinnaeve – Storyland)
Greenwich Pier, zestien voor zeven ’s ochtends: het is eb en Maxwell Thomas laat zijn hond uit langs de rivier.’ (De puzzelman – Nadine Matheson – HarperCollins)
Je kent me niet, maar mijn gezicht zul je al weleens gezien hebben.‘ (Meisje A)
Julieeeeeettte! Opstaan!’ (Juliette in New York – Rose-Line Brasset – Kennes)
Het gebons op de deur wordt steeds erger.’ (TBS – Natasza Tardio – Blossom Books)

Uiteindelijk koos Chelsey de volgende drie boeken:

Gids naar nergens, Meisje A en TBS zijn dus op mijn TBR terechtgekomen voor januari. Hopelijk verloopt de eerste maand dan toch al goed… Ik heb heel veel zin in deze boeken!

Voor welke eerste zin zou jij zijn gegaan?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *