blogpost,  Unboxing

Unboxing: Boox februari ‘A touch of gold’

Deze maand kwam Boox last minute met een nieuw thema omdat ze hetzelfde boek hadden gekozen als de dames bij Celebrate Books. Het was waarschijnlijk dus heel hectisch om deze box samen te stellen, maar daar is niks van te merken. Deze box is één van mijn favoriete Boox-boxen!

Vanessa ontwierp een prachtige fanart rond het boek van deze box en Till en Dill maakte deze boekenlegger. Kan je al raden welk boek het is?

fanart en bladwijzer Boox.jpg

Ik had voor ik de box opende al een idee welk boek er zou inzitten en met de vorige items in mijn achterhoofd werd mijn vermoeden bevestigd. Ook met deze kaars van Romemadecandles werd ik alleen maar zekerder. De kaars ruikt trouwens heerlijk en bevat gele glitters.

Kaars boox febr

Ik ben enorme fan van de items van Oriandle. Ondertussen heb ik al verschillende smaken thee en een aantal lippenbalsems verzameld, maar deze balsem is mijn absolute favoriet tot nu toe!

lippenbalsem boox.jpg

Ze maakten niet enkel deze lippenbalsem, maar ook heerlijk ruikend badzout met als thema Het Nachtcircus, één van mijn favoriete boeken!

Badzout Boox.jpg

En dan het boek! Precies zoals ik had gehoopt en had verwacht en ik ben er super blij mee! De cover is een pareltje en ik ben heel erg benieuwd naar het verhaal.

Showstopper

Een heel erg leuke box van Boox met originele items die heel erg goed bij het thema passen!

Valerie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *