blogpost

Throwback Thursday: De Boekenbeurs 2015

Vandaag gaan we twee jaar terug in de tijd, naar het jaar 2015 en opnieuw naar de Boekenbeurs! Want ook dit jaar zou ik plaatsnemen op een podium om een auteur te interviewen. En niet zomaar een auteur. Een internationaal bekende New-Yorkse auteur.

Met titels als If I stay (Als ik blijf), I was here (Hier was ik) en Where she went (Wacht op mij) brak ze ook door in België en Nederland. Ondertussen is er ook een film verschenen van If I stay. Maar jullie weten waarschijnlijk al over wie ik het heb. Het Skype-interview van 2015 was met niemand minder dan Gayle Forman!

Gelukkig hoefde ik dat interview (in dit prachtige decor) niet alleen te doen en kreeg ik hulp van een aantal andere bloggers. Even een groepsfoto:

Gayle Forman team

Gayle Forman is een hele lieve vrouw die met veel geduld al onze vragen en de vragen uit het publiek beantwoordde. Samen met de rest maakte ik er een zeer geslaagde dag van op de beurs.

Volgende keer blik ik voor de laatste keer terug op een Boekenbeurservaring van de afgelopen jaren, namelijk een interview in 2016. Met wie dat was? Dat lees je binnenkort.

Liefs,

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *