Kobo Plus
blogpost,  To Be Read

Tips in Kobo Plus #1

Sinds kort heb ik een abonnement bij Kobo Plus! Voor €9,99 per maand heb ik dus onbeperkt toegang tot alle eboeken in het abonnement. Je kan ook kiezen voor een abonnement van €12,99, dan heb je toegang tot alle eboeken én luisterboeken, maar ik ben niet zo’n luisteraar, waardoor ik me heb beperkt tot ebooks.

Omdat er gigantisch veel boeken beschikbaar zijn in Kobo Plus en het soms moeilijk is je volgende boek te kiezen, toon ik jullie enkele leuke tips om te lezen. Een deel heb ik al gelezen, een deel nog niet, maar het is vooral bedoeld om jullie inspiratie te geven.

Vandaag, in de eerste lijst met tips, heb ik vijf series voor jullie!

 1. De Huisgenoten – Emma Zomer
  Een reeks van vijf delen over vijf vrouwen die samenwonen in één huis. Ideaal voor de zomer!
 2. Foodtruck Fiësta – Saskia M.N. Oudshoorn
  Trilogie over een foodtruck met drie prachtige covers.
 3. Brightside Cove – Cathy Bramley
  Reeks met vier delen over de Londense Nina die de paparazzi ontvlucht.
 4. Vastgelegd – Saskia M.N. Oudshoorn
  Sacha werkt voor het tijdschrift Aimer dat, naast de artikelen die ze onder haar eigen naam schrijft, ook een column publiceert waarin ze anoniem verhalen over haar bijbaan als escort uit de doeken doet. Hoogtepunt is deel één.
 5. Bretagne – Sophie Tal Men
  Een onverbiddelijke liefdesrelatie, een onverbloemd portret van de ziekenhuiswereld, verhalen over vriendschap en veel veerkracht zorgen voor een verrassende en hartverwarmende trilogie. Ogen zo grijs als regen is deel één.

Veel leesplezier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *