blogpost,  Win actie

Mijn mooiste herinnering die te maken heeft met boeken is zonder twijfel…

Dag twee van deze verjaardagsweek is aangebroken! Na de heerlijke titels die jullie gisteren doorstuurden, willen we graag wat meer weten over jullie connectie met boeken en wat ze voor je betekenen. Daar zoeken we vandaag een aanvulling op de volgende zin:

Mijn mooiste herinnering die te maken heeft met boeken is zonder twijfel…

Wat kan je winnen?
We verloten 3 exemplaren van Social Creature van Tara Isabella Burton. Dat betekent dat de 3 grappigste, ontroerendste, flauwste, origineelste herinneringen elk een boek winnen.

Hoe neem je deel?
Post onder het Facebookbericht jouw herinnering in de reacties. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 30 september. Zorg ervoor dat je ook de Facebookpagina van Valeries Boekenwereld een like geeft. Anders is je deelname niet geldig!

Opmerking
Onder de deelnemers die aan elke actie meedoen, verloten we ook een DUOTICKET VOOR DE BOEKENBEURS IN ANTWERPEN! (Ja dit hoort in grote letters want dit wil je niet missen, geloof me)

Vandaag helpt Marloes jullie een handje op weg:

Mijn mooiste herinnering die te maken heeft met boeken is zonder twijfel…
Dat is een eitje! Dat is voor mij toch wel het moment dat Blijf nog even in de winkels kwam te liggen. Met name de dag waarop de boekpresentatie was, vond ik zeer indrukwekkend. Het moment dat je eigen boek, door jezelf geschreven, met jouw personages in je handen ligt en je er naar kunt kijken, kun je de hele wereld aan. Tegelijkertijd is dat ook het meest spannende moment: wat gaat de rest van de wereld van je mensen vinden? Toch is dat denk ik wel de mooiste herinnering die ik ook nooit meer zal vergeten. Het was een prachtige periode in mijn leven.’ 

Veel succes!!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *