Favoriet
blogpost

Favoriete boeken juli

Juli was een mooie leesmaand. Ik las iets meer dan tien boeken en er zaten enkele prachtige verhalen bij! Toch was het niet zo moeilijk om een favoriete boek te kiezen want er was één boek dat er voor mij met kop en schouders bovenuit stak:

Ik vond De prins en de naaister een fantastisch boek! Niet alleen op het gebied van vormgeving (het is een heel mooie graphic novel), maar ook qua inhoud. De volledige recensie kan je hier terugvinden.

Waar gaat het boek over?
Parijs, aan de vooravond van de moderne tijd.
Prins Sebastian is op zoek naar een bruid. Of eigenlijk zoeken zijn ouders die voor hem. Sebastian heeft het te druk met het verbergen van zijn geheime leven. ’s Avonds bestormt hij Parijs als de fabelachtige Lady Crystallia, het gewildste icoon van de mondiale modehoofdstad.
Sebastians geheime wapen is zijn geniale ontwerpster en beste vriendin, Frances. Ze is een van de slechts twee mensen die de waarheid kennen: deze prins draagt soms jurken. Maar Frances heeft grootse dromen, en als geheim wapen moet je nu eenmaal geheim blijven. Hoelang zal Frances haar eigen dromen opzij kunnen zetten om een vriend te beschermen?

Heb jij dit boek al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *