blogpost

Boekenpret van a tot z!

Chelsey van Leesmeemetmij en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Chelsey koos vorige week voor Fin & Rye. Ik ga dus verder met de letter E!

Daarom koos ik het volgende boek:

Het Hawthorne-mysterie 1 -   De erfenis

Het lidwoord mogen we negeren in de titel, dat was da afspraak. Daarom stel ik jullie vandaag De Erfenis voor van Jennifer Lynn Barnes. Uitgegeven bij Blossom Books.

Waar gaat het boek over?
De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft… en niemand weet waarom.
Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

Chelsey toont jullie volgende week een boek met de letter S!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *