blogpost

Zomer 2021 (deel #3)

De zomer komt eraan en dat betekent dat ook de uitgevers hun plannen voor deze zomer langzaam laten zien… Ik heb prachtige boeken gespot en wil jullie alvast laten zien naar welke boeken ik uitkijkt! Neem een lijstje bij de hand want dit ga je willen noteren 😉

Dansen voor beginners

Dansen voor beginners – Nicola Yoon – Querido
Evie gelooft niet meer in de liefde sinds haar vader haar moeder heeft verlaten. Terwijl ze worstelt met haar verdriet om de scheiding, gebeurt er iets vreemds: iedere keer als Evie geliefden elkaar ziet kussen, ziet ze het volledige verloop van hun relatie – vanaf de eerste ontmoeting tot het moment dat ze uit elkaar gaan. Voor Evie bevestigt dit wat zij over de liefde denkt te weten – dat die nooit voor eeuwig is.

Cinder & Ella 2 -   Lang en gelukkig?

Lang en gelukkig? – Kelly Oram – De Fontein
Eindelijk hebben Cinder – echte naam Brian – en Ella elkaar gevonden! Maar al gauw dringt de buitenwereld zich op. Brian is de hotste auteur van Hollywood en iedereen wil alles over hem weten. Dat merkt ook Ella, die plotseling – met brandwonden en al – in de belangstelling staat. Daarbij komt dat haar familie de relatie afkeurt. Is hun liefde sterk genoeg om de druk van de spotlights aan te kunnen? Of bestaat ‘lang en gelukkig’ alleen in sprookjes?

Roljoch

Roljoch – Maarten Kuipers – Condor
Midden in de nacht kruipt Mats achter het stuur van een gele sportauto. Hij wil naar zijn vader Wannes. Die viert zijn verjaardag… in de gevangenis. En als zijn verschrikkelijke oom Windolf hem niet wil brengen, rijdt Mats zelf wel! Alles wat hij nodig heeft, is de dure auto van Windolf en een paar handige YouTube-filmpjes als rijles. Met zijn rolschaatsen aan kan hij nét bij de pedalen. Samen met de gekke zwerfster Shirley ontdekt Mats het geheim van zijn vader. Een onvergetelijk avontuur, vol actie, spanning én grappen. Riemen vast, en plankgas met die rolschaats!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *