Favoriet
blogpost

Favoriete boek november

Voorlaatste maand van het jaar en wat las ik prachtige boeken! Het was heel moeilijk om te kiezen tussen alle mooie boeken die ik las, maar er was toch één boek dat er nog net iets meer boven uitstak.

Zeis

Een wereld zonder honger zonder ziekte zonder oorlog zonder lijden … en zonder de dood, want zelfs die heeft de mensheid overwonnen. Alleen Zeisen zijn nog in staat een leven te beëindigen – en daar worden ze toe aangemoedigd om de populatie binnen de perken te houden. De zestienjarige Citra en Rowan worden uitgekozen om de opleiding tot Zeis te volgen. Het is wel het laatste wat ze willen, maar als ze weigeren anderen te doden, zullen ze zelf sterven. Hoe hoog is de prijs voor een ideale wereld?

Benieuwd wat ik van het boek vond? Dat lees je hier!

Welk boek was jouw favoriet in november?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *