blogpost,  Win actie

Winnen! Schildpadden tot in het oneindige – John Green

Hoera!

Vanaf vandaag maak je kans op een schitterend en heel erg nieuw boek: ‘Schildpadden tot in het oneindige’ van John Green. (Let op: het gaat hier over de Nederlandse versie!). Afgelopen dinsdag verscheen het boek en vrijdag konden jullie lezen wat ik ervan vond. Omdat ik jullie dit prachtige boek niet wil onthouden, ga ik één exemplaar weggeven!

De korte inhoud:

Bijna zes jaar na het overweldigende succes van ‘Een weeffout in onze sterren’ schrijft John Green met ‘Schildpadden tot in het oneindige’ opnieuw een briljante en onvergetelijke roman.
Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats.
‘Schildpadden tot in het oneindige’ gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.
In dit langverwachte nieuwe boek deelt John Green het verhaal van Aza met verpletterende directheid: “Dit is mijn eerste poging om openlijk te schrijven over de stoornis waar ikzelf sinds mijn vroegste jeugd mee worstel. Het verhaal is verzonnen, maar gaat wel degelijk ook over mij persoonlijk.”

Wat moet je doen om kans te maken?

– Je woont in Nederland of België (of het boek mag naar een adres in Nederland of België worden opgestuurd)
– Like de facebookpagina van Valeries Boekenwereld
– Deel het bericht op facebook OPENBAAR op je tijdlijn (anders kan ik niet zien dat je het gedeeld hebt!)

Extra kans maken?

– Volg Valeries Boekenwereld via Bloglovin
– Volg @_valerie_vs_ op Instagram (en stuur me dan een berichtje met je naam op facebook via Instagram of andersom. Anders wordt de puzzel wel erg moeilijk 🙂 )

Zondag 22 oktober (tussen 22u en 23u) wordt de winnaar bekend gemaakt.

Veel succes!

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *