blogpost,  Bookhaul

Bookhaul september

September is altijd een bijzondere maand; het nieuwe academiejaar start weer, ik ga daarvoor nog op vakantie, we moeten ons aanpassen aan een nieuw ritme én de Boekenbeurs komt dichterbij! Wat betekent dat er veel mooie boeken uitkomen! En dat zie je aan de bookhauls van deze maand…

Lore:

Bookhaul september Lore

Wat een maand! Een maand vol gebeurtenissen, ik haalde mijn diploma van Verpleegkundige, ik heb nooit meer examens, ik heb vast werk, Valeries boekenwereld werd één jaar en ik kreeg ontzettend veel boeken! Stuk voor stuk zijn het prachtige exemplaren waarin ik snel wil beginnen lezen.

Het eerste boek viel al snel in de bus, op vijf september viel Parel van Lucinda Riley in de bus. Dit boek is net zoals zijn voorgangers een echte kanjer. Ik ben zo benieuwd om CeCe haar verhaal te leren kennen.

Op vraag van Valerie kreeg ik ook het boek Tsunami in de bus van Nico De Braeckeleer. Ik kreeg de opdracht om een brief te schrijven aan een personage van dit boek. Dit is een hele uitdaging maar ik ga er ten volle voor. Ben je benieuwd naar mijn brief? Hou de blog dan goed in de gaten!

Op 12 september kreeg ik een boek van HarperCollins in de bus. Het boek Een ongewoon huwelijk van Tayari Jones is een verhaal over onvoorwaardelijke liefde dat ik hopelijk snel kan lezen. De korte inhoud doet me smachten naar het boek.

Zomer & Keuning is een van mijn favoriete uitgeverijen. Ze bezorgden me een recensie- exemplaar van het boek Een tweede kans van Jennifer L. Armentrout en ook op 17 september kon ik na een harde werkdag een pakje openen waarin het boek Rondom Amber zat. Dit boek is geschreven door Olga Van Der Meer, dit boek is één van de boeken waar ik al maanden naar uitkijk. Ik ben zo benieuwd om dit boek te beginnen!

Na maanden wachten viel ook Dilemma van Tille Vincent in de bus. Ik had dit boek al een hele tijd geleden verwacht dus mijn verwachtingen van dit boek liggen vrij hoog. In het pakketje zat ook het boek Clash van Guy Didelez. Dit is een van de boeken waar ik deze maand het meest naar uitkeek.

Ik verwacht deze maand ook nog het fysieke boek van Schaduw van de vos. Ik ben ondertussen al volop aan het lezen in het ebook, maar hierover vinden jullie meer in de Julie Kagawa-week die maandag van start gaat!

Valerie:

Deze maand liep misschien een klein beetje uit de hand. Misschien… Maar ik ben volkomen onschuldig! In totaal kwamen er 22 boeken bij op de boekenplank waarvan 7 recensie-exemplaren, 1 cadeautje en de rest, tja… Die belanden ineens hier?

Nee mopje natuurlijk. Eigenlijk is het vooral de schuld van Boekenkraam en het Boekenfestijn. Traditiegetrouw vindt het Boekenfestijn de eerste dagen van september plaats in Hasselt en dat sla ik normaal niet over. Ik vond het aanbod tamelijk beperkt, maar kwam met 8 pareltjes thuis. Het meisje op de rots van Lucinda Riley, 2 boeken van Alex Boogers, een boek van Joost Heyink, Hallo tot ziens en alles daartussen20 regels liefdeDe bijenkoningin van Cristina Caboni en een thriller van Guido Eekhaut.

Daarnaast had Boekenkraam heerlijke nieuwe boeken in voorraad die ik eigenlijk al een hele tijd wilde, maar nog niet had gekocht. Dus belandden Een goede hoop, Vlucht van Blake Crouch, To all the boys I’ve loved before deel 2 en 3 en Cody van Bernice Berkleef in mijn winkelkar…

Ook kocht ik de allerlaatste box van Celebrate Books met het boek Ash Princess. Gelukkig kwamen er ook mooie recensie-exemplaren binnen! De maand startte met een onverwacht pakketje, namelijk Weduwen van Lynda La Plante, wat me een steengoede thriller lijkt. Daarna volgden afgelopen week nog wat mooie titels: Onderbuik van Tine Bergen, De dagboeken van Cassandra Mortain van Dodie Smith, De echtgenote van Alafair Burke en Het is ingewikkeld van Kaat De Kock. Eerder deze maand ontving ik voor het Sulfpub-café in Boekenfans! De tafel van Tarzan. Dat was echt een prachtig boek!

En Dilemma: Anna natuurlijk! Dat boek ontving ik midden deze maand omdat donderdag de boekvoorstelling plaatsvindt en ik mag Tille Vincent interviewen! Allen daarheen.

Welke boeken kocht jij deze maand?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *