I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday april

Onze leeschallenge van 2023 is er! De bedoeling in 2023 is dat Chelsey en ik voor elkaar drie kaarten trekken uit het card deck van Ohsrslybookmarks (Je kan ook je eigen deck bestellen via haar webshop!). We laten jullie aan het begin van de maand zien welke kaarten het zijn geworden en geven enkele boekentips uit onze eigen kast die je zou kunnen gebruiken om zelf mee te lezen met deze challenge.

Chelsey trok voor de challenge van deze maand de volgende drie kaarten:

  • Read a book with bad reviews
  • Read a book recommended by a friend
  • Read a book you think you will rate 5 stars

Read a book with bad reviews
Dit is een moeilijk kaartje. Ik ben op Goodreads gaan kijken naar een aantal boeken die ik de komende maanden wil lezen en naar de ratings gaan kijken. Zo kwam ik uit bij Niet jouw girl van Annette Mierswa. Dat krijgt op Goodreads een gemiddelde rating van 2,63 sterren. Dus ik ben benieuwd.

Read a book recommended by a friend
Chelsey heeft een hele lijst gemaakt voor het topic ‘Recommended by’, dus daar is inspiratie genoeg! Ik heb onder andere Unwritable van Lotte Van den Noort nog liggen en Anders dan je dacht van Elle Kennedy.

Read a book you think you will rate 5 stars
Een boek dat onlangs in mijn brievenbus zat, is Stervensuur van Andreas Gruber. Ik heb er heel veel positieve dingen over gelezen, dus ik hoop dat dat vijf sterren worden en dat ik het boek deze maand kan lezen.

Veel inspiratie dus en hopelijk ook voor elk kaartje een boek gelezen tegen eind april!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *