blogpost,  Bookhaul,  Unboxing

Unboxing: Celebrate Books John Green

Ik spring elke keer een gat in de lucht als de nieuwe Celebrate Books-box op mijn deurmat valt. Maar wat is dat nu precies, die box?

In Amerika en Engeland zijn de boxen al lang erg populair. Het enige wat je op voorhand weet (meestal) is een thema waarover het boek in de box zal gaan. Omdat we hier een dergelijk iets nog niet kenden, besloot Sandra ook in België en Nederland met iets dergelijks aan de slag te gaan!

Met de box van Celebrate Books ontvang je een feestje op de deurmat. Iedere box heeft een ander thema en bevat een nieuw Nederlandstalig boek dat recent is verschenen plus drie tot vijf boekgerelateerde cadeautjes. En ik vind de box elke keer fantastisch!

Omdat ik jullie deze geweldige boxen niet wil onthouden, toon ik jullie vandaag welk feestje er afgelopen dinsdag door de postbode werd bezorgd. Speciaal voor de release van het nieuwste boek van John Green, maakte Celebrate Books een Nederlandse en Engelse box van het boek. Omdat ik het Nederlandse boek al heb, kocht ik de Engelse box, maar de inhoud zou hetzelfde moeten zijn.

CB John Green

Wat zat er in de box?

T shirt

Het eerste item dat ik uit mijn box kon halen, was dit mega gave t-shirt! Met de cover op de voorkant kan je tonen dat je een echte John Green-fan bent!

Notitieblok

Het tweede item dat ik zag liggen in de box was het notitieblok van The Fault In Our Stars. Dit is zonder twijfel één van mijn favoriete items uit deze box! De achterkant van het papier is wit en aan de voorkant staan allemaal quotes uit het boek. I love it!

En wat een mooie boekenleggers! Links zie je boekenleggers die gemaakt zijn door MagicBookmarksHazel en August uit The Fault In Our Stars zijn super schattig samen! De rechtse boekenlegger is aan beide zijden gedrukt en bevat een quote uit Paper Towns.

Wat zat er nog meer in? Dit:

thee.jpg

Exclusieve thee van Bookish Teas! Deze thee heeft als naam Tearjerker en ik moet toegeven dat ik bij het lezen van Turtles All The Way Down een aantal keer heb moeten slikken. Dus deze thee is meer dan welkom.

Ik ben echt een grote fan van quotes. Alles waar een quote opstaat en wat ik zie liggen in de winkel, verdwijnt op de een of andere manier in mijn winkelmandje. Daarom ben ik gek op deze tote bag:

tote bag.jpg

Ideaal om mee te nemen naar de bibliotheek of als je gaat bookshoppen!

En last but not least, natuurlijk het boek met quote card!

boek + card

Ik vind het een geweldige box met leuke goodies! Binnenkort ontvang ik de box van oktober ‘My winter is all booked‘ en de box is volledig uitverkocht.

Wil jij ook graag eens een box bestellen? De box voor november staat online en heet ‘Escaping reality’. Meer informatie over de box en bestellen kan via deze link.

Tot snel!

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *