blogpost,  To Be Read

Reading Challenge 2021

Een nieuw jaar betekent een nieuwe reading challenge! Iedereen is zijn doelen aan het instellen op Hebban en Goodreads en ook ik heb bepaald hoeveel boeken ik wil lezen in 2021.

Ik las in 2020 echt heel veel boeken en schrok er zelf een beetje van! Ik kon aftikken op 187 (waarschijnlijk mis ik er nog een paar, maar goed) en dat vind ik echt heel erg fijn. Ik wil wel duidelijk vermelden dat lezen geen wedstrijdje is en dat het absoluut niet gaat om de aantallen en cijfertjes, maar ik vind het gewoon leuk voor mezelf om te kijken waar ik geraak.

Ik heb er bewust voor gekozen om dit jaar de lat zo te leggen dat het haalbaar is en toch nog een beetje uitdaging vergt. Het is een stuk beneden 187, maar mijn leven is al drastisch veranderd en zal dat in 2021 waarschijnlijk nogmaals doen (afstuderen, een job…). Dus ik ga in 2021 voor 120 boeken. Nog steeds één boek per drie dagen, maar een stuk lager dan het totaal van 2020 en er staan al heel wat leuke dingen op de planning die er sowieso aankomen in dit nieuwe jaar!

Zet jij voor jezelf een doel in 2021?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *