blogpost

Vraag van de week: kersteditie (#1)

Daar zijn we weer met vraag van de week! Met de komende weken allemaal vragen in kerstthema! Tijd om zowel Chelsey van Leesmeemetmij als mij beter te leren kennen.

Hoe sta je tegenover kerst?’

Ik hou van kerst! Niet in vergelijking met Chelsey, maar ik vind het één van de mooiste en fijnste feesten die wij hebben. De koude en donkere avonden worden opgevrolijkt met lampjes en versiering en ik vind het fantastisch om met z’n allen rond de tafel te zitten voor een avond vol gezelligheid. Dit jaar is dat waarschijnlijk in iets intiemere kring, maar ook dat heeft zijn charme. Het lachen om verhalen, het delen van herinneringen en het samen zijn… Ik kan daar enorm van genieten! Het hoeft voor mij niet enorm chique, duur of uitgebreid te zijn. De tijd die we samen doorbrengen is veel waardevoller.

Stiekem hou ik ook enorm van de pakjes die bij kerst horen, dat is een leuk extraatje 😉 Dit jaar hebben we de kerstboom extra vroeg gezet want door het afstandsonderwijs en telewerken zijn we allemaal vaker thuis dus kunnen we er extra lang van genieten!

Ik hoop vooral dat we volgend jaar van het virus zijn verlost om terug ‘echt’ kerst te vieren, maar ik ga ook genieten van deze sobere variant. De gezelligheid en warmte van een beperkte groep mensen is misschien des te groter…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *