blogpost,  Release,  To Be Read

Coming soon: voorjaar 2019 (#2)

Waarschijnlijk hebben de meesten onder jullie ondertussen de kerstboom al gezet en zijn jullie druk de cadeautjes en het feestmaal aan het bijeensprokkelen, maar stiekem kijken wij al ver vooruit, naar het voorjaar! Omdat er dan weer prachtige boeken gaan verschijnen! Hier kijken wij alvast naar uit:

maan.jpg

Maan – Lucinda Riley – De zeven zussen #5 – Xander – januari
Uiteraard kijken we uit naar het vijfde deel in deze prachtige serie! Why not? De vorige vier boeken hebben ons omver geblazen en we verwachten van dit boek niet anders. Benieuw naar meer boeken van Xander? Check hun voorjaarsbrochure!
https://e.issuu.com/anonymous-embed.html?u=xanderuitgevers&d=vjab19_xander_uitgevers

dit is hoe het ging.png

Dit is hoe het ging – Astrid Boonstoppel – Blossom Books – februari
Cato Schmidt heeft alles: fijne ouders, bloedmooi zusje, leuk bijbaantje en vriendinnen uit het groepje populairste meisjes van de school. Maar Cato worstelt. Met zichzelf en haar pijnlijke verleden. En als haar perfecte leven barstjes begint te vertonen, keert Cato steeds meer in zichzelf. De enige bij wie ze terecht kan is Adrian, haar vriend die ze online heeft leren kennen en haar nooit zal laten vallen.
Uiteraard komen er bij Blossom nog mooie boeken uit! Check ze hieronder!

https://e.issuu.com/anonymous-embed.html?u=blossombooks&d=bb_catalogus_voorjaar2019_17x24_def

Stormwachter cover

Stormwachter – Catherine Doyle – Fantoom – mei
Hoe kan je deze cover zelfs niet mooi vinden! Hij is zo prachtig! Deze moet je gewoon in je kast hebben staan. En er is nog leuk nieuws! Want ook Bravelands wordt verder vervolgd. Check het hieronder:

https://e.issuu.com/anonymous-embed.html?u=baeckensbooks&d=fantoom_voorjaar_2019_be_lores

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *