blogpost,  To Be Read

TBR Thursday december 2020

Het is donderdag! Chelsey en ik bespreken vandaag of we onze drie boeken van november hebben gelezen en trekken opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in december moeten lezen…

Fijn dat dit jaar bijna op zijn einde loopt want deze challenge is in de tweede helft van het jaar echt de verkeerde kant op gegaan… Ook deze maand las ik geen boeken van onze leeschallenge… In 2021 volgt er wel een nieuwe challenge 😉

Voor december trokken we de volgende lootjes: De derde persoon van Matthew Quick, Ik weet wie je bent van Alice Feeney en Clara het krantenmeisje van Pieter Feller. Of dat gaat lukken? Waarschijnlijk niet want december is de maand waarin iedereen nog snel dat ene boek wil lezen voor het jaar om is. Ik ben geen uitzondering… 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *