blogpost

Aankondiging: Read-a-long ‘The Iron Fey’

Tijd voor een vreugdedansje want uitgeverij HarperCollins kondigde in de nieuwe brochure voor het voorjaar van 2021 een heerlijke nieuwe titel aan. Niemand minder dan Julie Kagawa heeft een nieuw boek (dat dus ook wordt vertaald) en het beste van al: het is een nieuw boek in The Iron Fey!

Daarom is het nu het perfecte moment om The Iron Fey te (her)lezen! Chelsey en ik organiseren daarom een read-a-long voor de vier boeken van deze reeks.

Even fangirlen: The Iron Fey is een geweldige reeks waarvan wij enorm genoten hebben toen die verscheen. Het is al best lang geleden en omdat wij vast niet de enigen zijn die een opfrissing kunnen gebruiken, nodigen we jullie allemaal uit om deze reeks te (her)ontdekken. We lezen in december en januari telkens twee boeken, zodat we tegen de verschijning van De IJzerraaf de boeken hebben herlezen!

Hieronder vind je het leesschema. We hebben het zeer concreet verdeeld, maar het is natuurlijk aan te passen aan je eigen agenda. Het is een richtlijn die ervoor zorgt dat je tegen eind januari klaar bent om in IJzerraaf te duiken!

Lees je mee? Deel het zeker op je social media en gebruik de hashtag #theironfeyreadalong. Tag ons (@leesmeemetmij en @valeriesboekenwereld) zodat we jullie proces ook kunnen delen.

Waarover gaat het nieuwe boek De IJzerraaf?

Robin Goodfellow. Puck. Gehate en geliefde schelm, grappenmaker, raaf… en de rechterhand en nar van koning Oberon uit Een Midzomernachtdroom. Er doen de wildste verhalen over hem de ronde, maar in De IJzerraaf vertelt hij eindelijk zijn eigen verhaal.

Er is iets gaande in Nimmernimmer. Puck hoort de geruchten voor het eerst op de goblinmarkt, waar een oude vriend zijn hulp inroept. Wanneer hij erachter komt wat er door de onverschilligheid van de mensen ten opzichte van de natuur is wakker gemaakt, weet hij dat hij onmiddellijk in actie moet komen. Samen met oude en nieuwe vrienden neemt hij het op tegen een vijand die zo machtig is, dat die al het leven in de sterfelijke én onsterfelijke wereld bedreigt…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *