blogpost,  To Be Read,  Unboxing

Unboxing: Book Club Clavis (Lore)

Uitgeverij Clavis gaf me een geweldige kans! Trouwens, niet alleen mij, maar iedereen die lid wordt van de Clavis Boekenclub! Hierbij kan je drie boeken kiezen uit het Young Adult assortiment van uitgeverij Clavis en er komt ook een verrassingsboek bij. Per boek krijg je ook een leuk gadget.

voor eeuwig en altijd

Dit is het eerste boek dat ik gekozen heb. De titel alleen al sprak me aan en dan nog eens zo een prachtige cover, beter kan toch niet? Volgens de korte inhoud is het een boek over huwelijken en sprookjesliefde, ik ben benieuwd!

totebag

Dit gadget is volgens mij misschien wel het beste van heel het pakket! Ik ben helemaal weg van totebags en deze is er wel een die helemaal raak is! Books zijn altijd better.

De groepering

Dit boek heb ik al zo vaak zien passeren op Instagram en elke keer opnieuw wekte het mijn interesse. De cover ziet er spannend en mysterieus uit, net zoals de titel. De groepering is een van de boeken waar ik uit kon kiezen. De zin ‘niet alles is wat het lijkt’ in de korte inhoud zegt me al dat het een boek is dat ik heel graag zou willen lezen! Lekker spannend.

De gelukszoeker

De gelukszoeker is het laatste boek van de box dat ik heb gekozen. Ook deze cover ziet er mysterieus uit. In het boek komen volgens de korte inhoud verschillende interessante thema’s aan bod zoals vriendschap en de zoektocht naar geluk.

gadgets

Deze twee gadgets zaten ook in de box. Een leuke badge en een hoesje voor een Iphone met deze fantastische tekst. Heb ik even geluk dat die perfect past op mijn telefoon! In de folder op de foto staan de andere young adult boeken dus ik kan nog lekker verder kijken naar andere boeken, wanneer ik uitgelezen ben.

Een zoete zomer

Een zoete zomer van Joanna Philbin is mijn verrassingsboek en ik moet eerlijk zeggen dat ik me geen beter boek had kunnen indenken. Het enige nadeel is wel dat dit boek een vervolg is op het boek Soms smaakt de liefde zout. Deze ga ik dus wel moeten bestellen.

Book Club

Ik ben heel blij met deze fantastische box! Voor nog geen veertig euro was dit het zeker waard 😉

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *