blogpost

Gelezen in oktober 2020

Vandaag starten we aan november… Het belooft nog altijd een beetje een bijzondere tijd te blijven, gezien de maatregelen en het hoog aantal besmettingen. Gelukkig zijn er boeken en kunnen we allemaal blijven lezen!

Ik las in oktober acht boeken. Duidelijk wat minder dan anders, maar het is ontzettend druk geweest! Ik ben eind september aan mijn vervolgopleiding begonnen (een educatieve master economie en wiskunde) en dat is best heftig. Veel taken, groepswerken en voorbereidingen die zorgen voor veel extra werk, dus lezen blijft af en toe liggen. Toch passeerden er acht heerlijke boeken!

Ik las: Set van Marijke Vos, Liz Hartevelt en May Harper, Rosie hartje Jack van Mel Darbon, Alles is terloops van Saskia Harkema, Semper Fi van Ellen Lina, Kartonnen sterren van Seren J. Smedt, Kwetsbaar verliefd van Lianne Reijntjes, DRUKS van Francien Regelink en Zelfs als we zwijgen van Marieke Nijkamp.

Hoe verliep oktober voor jullie?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *