blogpost,  To Be Read

TBR Thursday november 2020

Het is donderdag! Chelsey en ik bespreken vandaag of we onze drie boeken van oktober hebben gelezen en trekken opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in november moeten lezen…

We kunnen deze challenge maar beter opgeven want het C-beestje heeft het echt wel verpest. Nochtans lezen we allebei nog altijd wel wat boeken en verhalen, maar het wisselt heel sterk tussen blogtours en af en toe iets lekker luchtigs om alles te vergeten. Ik las dus geen boeken van TBR Thursday in oktober.

In november staan deze op de lijst: Sluwe visjes dragen leuke hoedjes van Chrostin (niet echt een boek, maar wel een heel tof cadeau’boek’ om aan mensen te geven met bijvoorbeeld Kerstmis!), Nocturna van Maya Motayne en Geheimen passen niet in een verhuisdoos van Marike Goslinga.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *