blogpost

Vraag van de week #16

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Daar gaan we!

Wat is naast lezen jullie favoriete hobby?

Ik kan wel zeggen dat bijna al mijn vrije tijd wordt opgeslokt door boeken in het algemeen. Niet enkel lezen, maar ook bloggen, proeflezen en content maken vallen daaronder waardoor ik heel intensief bezig ben met boeken en lezen. Naast studeren, bijles geven en werken blijft er heel wat tijd over, maar bijna alles gaat naar boeken. Tel daarbij het YouTube-kanaal dat Chelsey en ik runnen, het werk achter de schermen voor ons nieuwe project Lezend door het leven en onze boekenclub op en je begrijpt vast wel dat boeken een constante zijn in mijn leven… 😉

Toen ik nog niet zo intensief met boeken bezig was, was theater een van mijn grootste hobby’s. Ik heb tien jaar Academie voor Woord gedaan (dat is voordracht, toneel en dictie) en een zestal jaar in een gezelschap voor amateurtheater gespeeld. Ik vind het fantastisch om een verhaal op het podium tot leven te brengen en helemaal op te gaan in een personage. Ondertussen is daar iets minder tijd voor, maar ik ga nog geregeld naar theatershows en -opvoeringen kijken. Zo houd ik die liefde toch nog wat in leven. Door Corona is er helaas veel weggevallen, maar ik kijk af en toe ter compensatie nog wel eens een musical terug op dvd…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *