blogpost

Gelezen in januari 2020

Ik rond de eerste maand van dit jaar af met zeer goede statistieken! Vandaag vertel ik jullie welke boeken in januari heb verslonden…

Ik begon de maand met een buddyread met Chelsey van Leesmeemetmij. We lazen Clownsnacht van Danielle Bakhuis. Daarna las ik het eerste boek voor KJV van 2020, James Hond en de elfenbank van Noëlla Elpers. Dit lijstje vulde ik aan met Gewoon verliefd van Luc Descamps, Wat de zee vertelt van Julia Drake, Bodemloos van Walter Dames en Hilde Vandermeeren, Mijn belofte aan jou van Colleen Hoover, Donker verlangen van Thea Christina van Dijk, een hervertelling van Alice in Wonderland en de fantastische Jane Doe en het doolhof der dimensies.

Daarna volgden er nog twee boekjes voor KJV: Ans en Wilma – verdwaald en De keukenprins van Mocano: de ontsnapping. Aanvullend las ik Nashville van Antonia Michaelis, Blind getrouwd van Laura Van Dyck, Louise van Anne-Laure Van Neer en Honderd kamers van Maxime Paredis.

Dat brengt het totaal op 15 gelezen boeken in januari! Aangezien ik deze maand examens had, ligt dit aantal extra hoog. Klinkt tegenstrijdig, maar na het studeren ga ik altijd een boek lezen, waardoor ik tijdens mijn examenperiodes veel boeken krijg gelezen… 😉

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *