blogpost

Vraag van de week #15

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Daar gaan we!

Zijn jullie ochtend- of avondmensen?

Geen idee eigenlijk. Ik ben alleszins geen nachtmens denk ik want ik heb redelijk wat uurtjes slaap nodig. Behalve als ik wil schrijven, dat doe ik meestal pas na middernacht.

Tijdens de hittegolf merk ik wel dat ik meer en meer neig naar de avond. Overdag kan ik niet buitenkomen door de warmte en pas ’s avonds nestel ik mij buiten in de lounge om in mijn boek te kruipen. Qua productiviteit (bloggen, recensies maken…) presteer ik wel beter in de voormiddag. Dus eigenlijk is alles nogal afhankelijk van wat ik precies moet doen…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *