blogpost

Sfeerverslag: Boekenbeurs 4/11 (dag 3)

Joepie, dag 3 van mijn Boekenbeurs marathon! Een goed gevulde dag, met heel mooie boeken en auteurbabbels op de planning. We vliegen er maar meteen in!

Een aantal boeken uit mijn boekenkast smeekten nog steeds om een handtekening. Eentje daarvan was Lady Killers, een klein, dun boekje van Anja Feliers dat verscheen naast haar reeks rond Kathleen Verlinden.

Het boek Halve helden van Karen Dierickx las ik voor De Leesfabriek en ik vond het een heel knap verhaal. Ik was natuurlijk erg enthousiast dat ik de auteur eindelijk kon ontmoeten en zij signeerde met plezier mijn boek.

Ik vraag op de Boekenbeurs graag tips aan andere mensen die weten waar ze het over hebben. Zo kwam dit boek in mijn handen terecht. Toevallig was de auteur op datzelfde moment aan het signeren. Dochter prikkelde meteen mijn nieuwsgieirgheid en krijgt nu een plaatsje op mijn Te Lezen-lijst.

Ook Piet Baete bezoekt deze Boekenbeurs met een nieuw boek: Het laatste woord. Zijn eerste (en tot nu toe enige) boek dat ik las, is Wie niet weg is en heeft mij zeer diep geraakt. Tristan is een prachtig personage dat ik nog steeds koester. Het was een zeer aangenaam gesprek over zijn vorige boek en ik kijk alleen maar meer uit naar het volgende.

Zwarte lieveling wilde ik al heel lang toevoegen aan mijn collectie en omdat Susanne Koster kwam signeren, leek me dit een heel goed moment. Wat een prachtige cover overigens! Ook Alles wat je lief is stond al lang op mijn verlanglijstje.

Dat was het voor deze dag, maar niet getreurd! Dit was gelukkig niet de laatste 😉

Liefs,

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *