blogpost

Vraag van de week #9

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Dit keer was het mijn beurt om een vraag te kiezen. Daar gaan we!

‘Hoe zijn jullie op jullie blognaam gekomen? Heeft dit een speciale betekenis?’

Ik denk dat ik hierover niet zo heel veel te vertellen heb. Mijn blognaam spreekt namelijk erg voor zich, toch?

In 2017 zat ik op mijn kot (op kamers dus) en de eerste dagen aan de universiteit zaten er weer op. Ik zat aan mijn bureau en begon me lichtjes te vervelen aangezien ik nog geen werk had voor de vakken van dat academiejaar. Daarom besloot ik dat ik eindelijk moest stoppen met nadenken en twijfelen en gewoon moest beginnen. Zo ontstond mijn blog en ik had op dat moment nog niet nagedacht over een naam. Ik wilde iets dat meteen gelinkt was met mij, dus zeker met mijn naam. Toen was er opeens Valeries Boekenwereld en vanaf het moment dat dat idee in mijn hoofd ontstond, wist ik dat dit het zou worden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *