blogpost

Gelezen in juni 2020

Het jaar is halfweg! Vandaag vertel ik jullie welke boeken ik in juni heb verslonden…

Juni was nog druk met de examens, maar toch heb ik heel wat boeken kunnen lezen! In totaal las ik 18 boeken, waarvan één prentenboek en 7 novelles van Kluitman. Hieronder vertel ik welke boeken.

Ik las samen met Chelsey Room Service van Maren Stoffels in het begin van de maand. Daarna las ik De roadtrip van je leven van Lizzie van den Ham en Lily Frank voor de blogtour van DVP. Vervolgens las ik Zullen we het liefde noemen? van Tine Bergen, Just F*cking Do It van Noor Hibbert, Mr. Stone van Lis L., Vriendschap en liefde: Jack en Anouk van Jaimie Pisonier, De reis van Leloo van Nathalie De Jongh, Sjamaan van de zwarte dood van J. M. Anna en Misverstand in de middle of nowhere van Lis Lucassen.

Als proeflezer heb ik ook nog een ander boek gelezen, maar daar mag ik voorlopig nog niets over zeggen… Daarnaast las ik ook nog het nieuwe boek van Lara Reims als proeflezer: Levy en het witte wonderdoosje, dat dit najaar verschijnt bij Hamley Books.

Samen met Chelsey organiseer ik op 27 juni (vandaag!) een Read-A-Thon met de novelles van Kluitman! Als alles goed gaat, lees ik vandaag dus nog 7 novelles 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *