blogpost,  Boekgerelateerde winkels

De leukste online bookish-shops! (deel III)

Velen onder jullie kennen het gevoel wel, zeker als je wat actieve bookstagrammen volgt op Instagram. Al die mooie kaarsen, bladwijzers, stickers, pins, noem maar op! Ikzelf ben gek op boekgerelateerde gadgets en besloot voor jullie mijn favoriete shops even op een rijtje te zetten. Vandaag focus ik enkel op boekige kaarsen!

Het lijstje van vandaag bevat shops waar ik zelf nog geen kaarsen heb gekocht, maar die wel prachtige producten lijken te leveren en waarvan de verzendkosten goed meevallen. Bij een aantal van de shops kocht ik al wel kaarsjes!

Shops waar ik wel al heb geshopt:
pink-cloud-candles.jpg

Pink Cloud Candles (shop op Etsy)
Megan maakt kaarsjes die fantastisch lekker ruiken! Ze maakt ook themaboxen per maand, maar die verzendkosten zijn best hoog. Ik kocht de ‘Mermaid Shimmer‘-kaars, die ruikt naar cupcakes. Niet te zoet en te aanwezig, maar heerlijk subtiel. Ik vind de kaars echt fantastisch.
Mermaid shimmer.jpg
Je kan zelf de kleur van de kaars kiezen. (De foto komt uit de webshop en is niet door mij gemaakt)

Light the pages.jpg

Light the Pages (shop op Etsy)
Bij deze shop bestelde ik recentelijk een kaars van Belle uit Belle en het Beest en ik ben er meteen verliefd op geworden. Ze ruikt echt heerlijk!  (De foto komt uit de webshop en is niet door mij gemaakt)
beauty.jpg
Ook deze shop maakt themaboxen en je beschikt over de mogelijkheid om de box met kaarsen te bestellen of enkel de box met goodies/boekenitems. Het theme van de huidige mystery box is ‘Elves & Wings’.

Good Book Hunting.jpg

Good Book Hunting (shop op Etsy)
Bij deze shop heb ik nog niets gekocht, maar de kaarsen zien er wel super leuk uit! Met heel uiteenlopende thema’s als Het Nachtcircus, Jane Austen en Harry Potter vindt iedereen wel wat leuks.

Fancobook.jpg

Fancy Book Candles (shop op Etsy)
Bijzondere labels, maar prachtige kaarsen! Mijn favoriet op dit moment is de kaars van Sneeuwwitje (de foto komt uit de webshop).
Snowwhite.jpg
Een voorbeeld van enkele bijzondere labels:

Dat was het voor deze keer! Ken jij nog leuke shops die ik nog niet heb genoemd of heb je er zelf een? Shoot!

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *