Favoriet
blogpost

Favoriet van de maand maart

Wat is maart weer voorbijgevlogen! Wellicht heeft dat te maken met alle deadlines die mijn agenda kleuren, maar dan nog. Ongelooflijk hoe snel 2022 weer vordert. Voor ik aan de boeken van april begin, wil ik je graag nog even laten zien wat mijn favoriete boek van de maand maart was.

Geen twijfel deze maand want ik las één boek dat me vanaf het begin raakte en waar ik zelfs nu nog vaak aan terugdenk. Ik leende het boek van Chelsey, maar ben aan het overwegen om zelf ook een exemplaar aan te schaffen omdat het zo’n prachtig verhaal is en ook de vormgeving is bijzonder. Ik heb het natuurlijk over Arlo (graphic novel) van Floor Denil.

Arlo

‘Groei je eigenlijk verder in de hemel? Straks herken ik je niet meer.’ Floor zit in haar laatste schooljaar en komt overal hopeloos te laat. Ze komt de lessen door met haar tegendraadse vrienden Arlo en Sil. Op een rommelige herfstochtend wordt de wereld van Floor volledig omgegooid.

Iedereen die ooit met rouw en afscheid nemen in aanraking is gekomen, zal zichzelf herkennen in het verhaal van Floor. Het is hartverwarmend en hartverscheurend tegelijk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *