blogpost,  Bookhaul

Bookhaul mei 2020

De maand die aftelt naar de examens, die de zon verwelkomt en de temperaturen doen oplopen… Dat is mei! Vandaag vertel ik jullie welke boeken deze maand me bracht.

Ik voegde deze maand 19 nieuwe boeken toe aan mijn collectie. Ik kocht er 7 zelf, kreeg er 11 ter recensie en kreeg er eentje cadeau!

De boeken die ik zelf kocht, kocht ik in de eerste plaats om de boekhandel en de uitgevers te steunen in deze bijzondere omstandigheden. Daarnaast doet Blossom Books een actie en verkopen ze enkele van hun titels aan €10 per stuk (aanrader!). Ik kocht Grondvuur van Mirjam Gielen en Doe het! van Hannah Witton. Daarnaast kocht ik voor €5 het bijzondere boekje Owen en de soldaat van Lisa Thompson, een verhaal over herdenken. Eind deze maand voegde ik daar De wrede prins van Holly Black en de Gewist-trilogie van Teri Terry aan toe.

Ter recensie ontving ik: De dochter van de nazi van Louise Fein, De beminde van Kiera Cass, Ontmoeting in het kunstcafé van Sue McDonagh, Tussen licht en donker van Rian Sevenhuijsen, Val van Toni Coppers, Niemandsland van Angelo Vergeer, Enigma 2 van Guido Eekhaut, Vruchteloos van Bes Ceyssens, Hotel Flamingo 2 van Alex Milway, Jengeltje van Jonas Boets en Anna en de dromenmaker van
Maaike Lisa Villavicencio Fernandez.

Bij de Thuisleesbox van Tinteling Romance zat ook nog als extraatje het boek Hitte van Lis Lucassen!

Kochten jullie veel boeken deze maand?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *