Coming soon
blogpost,  To Be Read

Coming soon: mei 2020

Het is mei en dat betekent dat ik samen met jullie ga kijken naar welke boeken er deze maand verschijnen. Het zijn heel wat titels en het zijn allemaal boeken waar ik enorm naar aan het uitkijken ben. Kijk je mee?

Door de omstandigheden omtrent Corona kan het zijn dat de releasedatum van bepaalde boeken nog verandert. Deze releases zijn dus grotendeels onder voorbehoud.

De beminde

De beminde – Kiera Cass – Best of YA
Hollis Brite is opgegroeid in Keresken Castle, samen met de andere dochters van adel, in de hoop de aandacht van de toekomstige koning te trekken. De jonge koning Jameson van Coroa is eigenlijk nooit op zoek geweest naar een echtgenote, totdat hij Hollis ontmoet. Als Jameson haar de liefde verklaart, is Hollis dolblij. Maar terwijl hij haar het hof maakt, realiseert Hollis zich dat de eindeloze stroom cadeaus en aandacht gepaard gaan met torenhoge verwachtingen.
Met een bezoek van de koning van Isolte in het vooruitzicht, ziet Hollis een kans om aan Jameson – en zichzelf – te bewijzen dat ze een geschikte koningin is. Maar wanneer ze een vreemdeling ontmoet die recht in haar hart lijkt te kijken, vraagt Hollis zich af of een leven met Jameson in het paleis een droom is die uitkomt, of een nachtmerrie die nooit eindigt.

Verlies me. Niet.

Verlies me. Niet – Laura Kneidl – Zomer & Keuning
Na de grote cliffhanger in ‘Raak me. Niet.’ gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, ‘Verlies me. Niet.’, meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op…
Laura Kneidl brengt met ‘Verlies me. Niet.’ een mooi einde aan het liefdesverhaal van Sage en Luca.

Conz - Posts | Facebook

Het raadsel rond het Rode Huis – Bianca Nederlof – Clavis
Bren droomt van avontuur! Daarom reist hij naar hotel Het Rode Huis in het Zwarte Woud. Zijn oom Waldo heeft namelijk een mysterieus document vol magische symbolen gevonden, en de sleutel tot die geheime code zou verstopt zijn in een van de kamers. Maar eenmaal in het vreemde hotel blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Magische poorten, vampiers en een eeuwenoude vloek: het avontuur komt opeens wel heel erg dichtbij!

Zullen we het liefde noemen?

Zullen we het liefde noemen? – Tine Bergen – Vrijdag
Esther houdt van haar man Stef en van haar kinderen, uiteraard. Ze houdt van haar vader, al zou ze dat soms liever niet willen. Want houdt haar vader wel van haar? En hoeveel houdt Esther van die andere man, Jack?
Wanneer haar achtjarige zoon Linus de overbuurman doodrijdt, wijst alles eerst op een ongeluk. Dat gelooft Esther toch. Maar is dat wel zo? Want die overbuurman is ook wel de leerkracht die Linus vorig schooljaar het leven heel erg zuur maakte. De inspecteur die op de zaak wordt gezet doet zijn werk grondig, dus rest Esther geen andere keuze dan dit zelf ook te doen. Al moet ze daarvoor haar eigen leven wel heel scherp onder de loep nemen.
Van hoeveel mensen kun je tegelijkertijd houden? En hoeveel doe je voor de mensen die je graag ziet?

Nooit heb ik ooit

Nooit heb ik ooit – Joshilyn Jackson – Nieuw Amsterdam
Het begint als een spel op een avond bij de leesclub. Nooit heb ik ooit… iets heel ergs gedaan. Maar Amy heeft wél iets heel ergs gedaan. En Roux, de charmante nieuwkomer in de wijk waar Amy woont, weet precies wat dat is. Roux belooft dat ze haar met rust zal laten als Amy volgens haar regels speelt. Maar Amy is niet bereid om alles te verliezen. Ze zal terugvechten, en in dit razend spannende kat-en-muisspel kan maar één iemand winnen.

Bijna echt

Bijna echt – Lisa van Campenhout – Blossom Books
Brenda weet hoe het is om onzichtbaar te zijn, geen vrienden te hebben en niet mee te tellen, en ze is het zat. Haar plan: zichzelf opnieuw uitvinden als ze gaat studeren in Amsterdam. Maar als dat plan meteen mislukt na een rampzalige introductieavond, moet ze iets anders verzinnen.
Twee dagen later is ze Aurélie uit Parijs: een rijke erfgename met een fantastische kledingsmaak, die in een sjiek hotel woont. Ze heeft vrienden, een indrukwekkend aantal Instagramvolgers en een jaloersmakende agenda… maar ook drie gestolen creditcards, het gevoel dat ze achtervolgd wordt en een aantal dreigende privéberichten in haar Instagram-inbox.
Haar web van leugens wordt steeds verstikkender, maar ze kan nu niet meer terug, toch?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *