blogpost

Boekenpret van a tot z!

Chelsey van Leesmeemetmij en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Chelsey koos vorige week voor 10 blind dates. Dus ik ga vandaag voor een boek met de letter S en ik moest onmiddellijk aan een boek dat eind juli verschijnt: Sadie!

Chelsey en ik staan echt te springen om dit boek te kunnen gaan lezen en dat heeft alles te maken met de korte inhoud:

Sadie heeft geen makkelijke jeugd gehad. Sinds haar moeder uit beeld raakte, voedt Sadie haar zusje Mattie zelf op in hun afgelegen dorpje, en doet ze haar best om Mattie een normaal leven te bieden. Wanneer Mattie op een dag dood wordt aangetroffen, stort Sadies wereld in elkaar. Na een mislukt politieonderzoek is Sadie vastbesloten om haar zusje te wreken en gaat ze zelf op pad om Matties moordenaar te vinden. Wanneer West McCray – een radiopersoonlijkheid die werkt aan een programma over kleine, vergeten steden in Amerika – Sadies verhaal op een lokale nieuwszender hoort, raakt hij geobsedeerd met het vermiste meisje. Hij begint zijn eigen podcast om Sadies sporen te traceren en haar te vinden voordat het te laat is.

Het heeft iets weg van true crime en ligt een beetje in lijn met Moordgids voor lieve meisjes, wat we allebei geweldig vonden! Dus schrijf 22 juli in je agenda…

Chelsey toont jullie volgende week een boek met de letter E!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *