blogpost

Gelezen in maart 2020


De derde maand van 2020 zit erop! Vandaag vertel ik jullie welke boeken ik in maart heb verslonden…

Ik heb in maart 19 boeken gelezen! De maand begon met een boek voor internationale vrouwendag, namelijk How to be a woman van Caitlin Moran. Daarna las ik meteen De jongen op het dak van Aline Sax. Voor de groep Young Adult België las ik als recensie-exemplaar Dansen in diep water Laure Van den Broeck.

Uitgeverij Hamley had weer enkele blogtours deze maand en daarvoor las ik Home van Lara Reims en Gebroken adem van Latoya Morris. Daarnaast las ik voor een blogtour van uitgeverij Volt Verleid me van Stefanie Van Mol. Er passeerde ook een boek voor het Selfpub café: Egyptisch blauw van Johnny Bollé.

Voor de rest las ik ook nog Nomade van Guido Eekhaut, Doe de kraan dicht, Geronimo!, Alles wat was van Stine Jensen, Het beest met de kracht van tien paarden van Lida Dijkstra, Wombat en vos: avonturen in de stad van Terry Denton, Het koninkrijk van Jess Rothenberg, Bot: kleine robot, groot avontuur van Shane Hegarty, Hilda en het verborgen volk van Stephen Davies, En toen kwam Timothy van Jacques Brooijmans, Onverwacht van Jenni Hendriks, Julius Zebra: Rollebollen met de romeinen en Wat hij mij zei van Anja Feliers.

Heb jij veel boeken gelezen in maart?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *