blogpost,  To Be Read

TBR Thursday maart 2020

Het is donderdag! En op deze donderdag in maart staat er een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van februari hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in maart moeten lezen…

In februari trok Chelsey voor mij drie boeken: Leven met een leugen van Wendy Brokers, Kom je spelen? van M.J. Arlidge en Misschien is het anders van David Yoon. Ik las deze drie boeken uit in februari, joepie, en was dus geslaagd voor TBR Thursday in februari.

Voor maart trok Chelsey drie nieuwe lootjes: Het koninkrijk van Jess Rothenberg, Wat hij mij zei van Anja Feliers en En toen kwam Timothy van Jacques Brooijmans.

Daarnaast lees ik voor Hamley Books nieuwe blogtourboeken: Gebroken adem van Latoya Morris, Home van Lara Reims en Night Thinker van Luna Van Roosen. Ik lees daarna hopelijk ook nog Dansen in diep water van Laure Van den Broeck, Egyptisch blauw van Johnny Bollé, Nomade van Guido Eekhaut, Room Service van Maren Stoffels en Verleid me van Stefanie van Mol.

Hoge verwachtingen… maar we zullen zien! Wat lees jij in maart?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *