blogpost,  To Be Read

TBR Thursday: januari

Zoals jullie eergisteren konden lezen in ‘Challenge accepted 2020‘ hebben Chelsey en ik een nieuwe uitdaging voor dit nieuwe jaar. We kozen voor elkaar drie titels door het trekken van lootjes!

Chelsey en ik hebben elk een glazen potje gevuld met 60 briefjes. Op die briefjes staan 60 titels van boeken die wij in 2020 zeker willen lezen. De bedoeling is dat ik elke maand drie lootjes trek voor Chelsey uit haar potje en zij drie voor mij uit mijn bokaal. Deze drie mogen we zelf aanvullen met twee boeken uit de lijst waar we op dat moment zin in hebben of door het trekken van twee extra lotjes.

Chelsey trok uit mijn glazen potje de volgende boeken:
– Gewoon verliefd – Luc Descamps
– Bodemloos – Walter Damen & Hilde Vandermeeren
– Nashville – Antonia Michaelis

Daarnaast wil ik graag Wat de zee vertelt van Julia Drake, Mijn belofte aan jou van Colleen Hoover en Jane Doe van Jeremy Lachlan lezen. Als vrije keuze om mijn lijstje van Chelsey aan te vullen, wil ik graag nog Nevermoor 2 lezen van Jessica Townsend. Het vijfde boek uit de lijst van afgelopen dinsdag weet ik nog niet, maar kies ik als er zin in heb (en nog tijd over heb haha).

Het goede nieuws is dat ik Gewoon verliefd al uit heb, dus ik hoop dat ik de uitdaging voor januari ga halen!

Mijn TBR van december heb ik met glans gehaald. Ik moest toen Wat ze je moeten vertellen (maar nooit zullen doen) lezen, net als De slaventocht (Team Mortis 10) en Mag ik naast je zitten?. Dat is zonder probleem gelukt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *