Favoriet
blogpost

Favoriete boeken februari

Het is maart, maar ik wil nog één keer terugkijken naar februari om aan jullie te laten zien wat mijn favorieten zijn!

Verliefd

Ik heb twee boeken gekozen voor deze maand omdat ik verschillende genres en leeftijden las, dus het was te moeilijk om er slechts eentje te nemen. De eerste is Verliefd van Hélène Delforge van uitgeverij Clavis. De prachtige illustraties en poëtische teksten vormen samen een prachtig geheel en ik heb enorm genoten van dit prachtige boek.

Blijf bij mij

Het tweede boek is Blijf bij mij van Emma Anna, het tweede boek in de duologie Kom naar huis. Ik hield enorm van het eerste boek en van de hoofdpersonages en deel twee vond ik even mooi! Dit is een duologie die ik nog meerdere keren ga herlezen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *