I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday juli

Onze leeschallenge van 2023 is er! De bedoeling in 2023 is dat Chelsey en ik voor elkaar drie kaarten trekken uit het card deck van Ohsrslybookmarks (Je kan ook je eigen deck bestellen via haar webshop!). We laten jullie aan het begin van de maand zien welke kaarten het zijn geworden en geven enkele boekentips uit onze eigen kast die je zou kunnen gebruiken om zelf mee te lezen met deze challenge.

Chelsey trok voor de challenge van deze maand de volgende drie kaarten:

  • Read a book made into a TV-series
  • Read a book with a number in the title
  • Read one of your friends’ favorite books

Read a book made into a TV-series
Dat zou in de maand juli geen probleem mogen zijn, want Chelsey en ik hebben besloten de trilogie Moordgids van Holly Jackson te rereaden zowat we ook deel drie kunnen lezen en de novelle!

Read a book with a number in the title
Ook dit kaartje zou moeten lukken want tijdens onze vakantie in Spanje hebben Chelsey en ik Op één voorwaarde van Lauren Asher gepland staan. Ik ben heel benieuwd na het lezen van deel één en verwacht veel van dit tweede boek.

Read one of your friend’s favorite books
Chelsey maakte eerder al een lijstje met boeken die ze zelf gelezen heeft en fantastisch vond, maar die ik nog niet heb gelezen. Als ze nu eentje moest kiezen, zou ze voor Elke zomer daarna van Carley Fortune gaan, denk ik. Dus hopelijk kan ik dat boek nog lezen in juli.

Binnenkort meer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *