Coming soon
blogpost,  To Be Read

Coming soon: maart 2020

Het is maart en dat betekent dat ik samen met jullie ga kijken naar welke boeken er deze maand verschijnen. Het zijn heel wat titels en het zijn allemaal boeken waar ik enorm naar aan het uitkijken ben. Kijk je mee?

Opgepast!

Opgepast! – Jennefer Mellink – Kluitman
Benthe houdt van winkelen en stappen met haar vriendinnen. Om dat allemaal te kunnen betalen past ze regelmatig op kinderen en werkt ze elke zaterdag bij de snackbar. Tijdens een avondje uit leert Benthe een knappe jongen kennen. Ze komt er al gauw achter dat hij niet zo leuk is als ze dacht. Hij vertoont stalkerig gedrag. Ook Benthes ex-vriendje Olaf laat haar maar niet met rust. En wie is die dronkenlap die stennis schopt in de snackbar?
Als Benthe op een avond na haar werk via een bospad naar huis loopt, voelt ze zich niet veilig. Ze wil iemand bellen, maar haar ouders zijn op vakantie en haar broer en beste vriendin nemen hun telefoon niet op. Dan voelt ze opeens een ijskoude hand op haar mond…

Stiefzus

Stiefzus – Jennifer Donnelly – De Fontein
Isabelle zou dolgelukkig moeten zijn: ze staat op het punt met de knappe prins te trouwen. Alleen is Isabelle niet het lieve meisje met het glazen muiltje op wie de prins verliefd werd. Ze is de lelijke stiefzus die haar tenen verbrijzelde om in Assepoesters schoentje te passen.
Isabelle heeft geprobeerd om mooi en lief te zijn, maar dat maakte haar juist gemeen, jaloers en leeg. Nu krijgt ze één kans om haar lot te veranderen en te bewijzen wat stiefzussen altijd al wisten: echte schoonheid zit vanbinnen.

Spitzen-serie 1 - Tiny Pretty Things

Tiny Pretty Things – Sona Charaipotra – Blossom Books
De vrijgevochten Gigi is nieuw op school, en wil alleen maar dansen… maar dat zou weleens dodelijk voor haar kunnen zijn. Voor Bette lijkt alles in haar leven mee te zitten, maar het verlangen om haar talentvolle zus te overtreffen brengt een gevaarlijke kant van haar naar boven. En de perfectionistische June moét een hoofdrol zien te bemachtigen dit jaar, want anders maakt haar moeder voorgoed een einde aan haar dansdromen.

Gebroken Adem

Gebroken adem – Latoya Morrus – Hamley Books
De 19-jarige Patrick gaat samen met zijn ouders en zijn zusje Judith met vakantie in Baltimore, Ierland, waar zijn tante een hotel runt. Hij heeft totaal geen plezier in de vakantie, totdat de mysterieuze Morgayne plots in het hotel opduikt. Hij valt meteen voor haar, maar zij lijkt onbereikbaar voor hem. Ondertussen breekt er aan de zuidwestkust van Ierland grote chaos uit. Het weer slaat om, er spoelen zeedieren aan op de stranden. Terwijl de storm steeds heftiger wordt, zoekt Morgayne plots toenadering tot Patrick. Hij geraakt al snel onder de invloed van haar charmes, maar wanneer hij ontdekt dat zij iets met het stormweer te maken heeft, begint hij te beseffen dat zij geen gewone jonge vrouw is. Maar is hij dan nog in staat om zichzelf te redden?

Afbeeldingsresultaat voor paniek in sprookjesland isabelle quinn

Paniek in sprookjesland – Isabelle Quinn – Clavis
Welkom in Sprookjesland! Als Twan en zijn zusje Nora een magisch sprookjesboek lezen, belanden ze plots zelf in een fantasiewereld. Ze kunnen hun ogen niet geloven, zeker niet als ze ontdekken dat die beroemde sprookjes
eigenlijk veel griezeliger zijn dan ze altijd dachten. En dat wordt extra duidelijk wanneer Nora plots wordt ontvoerd. Lukt het Twan om zijn zusje te redden, de sprookjesfiguren te helpen én weer terug te keren naar zijn eigen wereld?

15 3/4

15 3/4 – Dave Goldstein – Blossom Books
Lina is vijftien, een flapuit extraordinaire en ze heeft al heel lang het gevoel dat ze bij haar geboorte aan de verkeerde ouders is meegegeven. Als ze Melvin ontmoet lijkt dat alles op te lossen: ze zijn allebei in één klap smoorverliefd, en Lina kan niet wachten om bij hem te gaan wonen. Er is alleen een klein probleempje: Melvin is negentien. En dan zijn sommige dingen strafbaar totdat Lina zestien is…
Gelukkig heeft Lina een plan, waarin absoluut helemaal niets kan mislukken. Toch?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *