blogpost

Nieuwjaarswensen

Lieve, lieve volgers

Jullie zijn waarschijnlijk overstelpt met nieuwjaarswensen gisteren en vandaag, maar ik wil daar toch nog niets aan toevoegen.

2020 was een bijzonder jaar, ook voor mij. Ik wil niet inzoomen op de moeilijke momenten (die waren er zeker wel), maar even belichten wat er wel goed ging in het afgelopen gekke jaar.

In juni studeerde ik af als Handelsingenieur aan de universiteit en kon met trots, ondanks het afstandsonderwijs en de overrompeling aan coronanieuws, na vijf jaar (perfect op schema) mijn diploma in ontvangst nemen. In september startte ik mijn master-na-master, een educatieve master om les te geven in de derde graad van het middelbaar in economie en wiskunde. Ondertussen is het, door dat virus, alle hens aan dek in het onderwijs en ben ik een vervanging gestart. Dus terwijl ik mijn studie doe, werk ik al als leerkracht. Ik ben ongelooflijk blij met de kans! Het is heel heftig en druk, maar ik vind het fantastisch.

Daarnaast mochten we bij Valeries Boekenwereld weer prachtige boeken ontvangen en bespreken, leuke acties opzetten en fantastische auteurs interviewen. Ik ben elke dag dankbaar voor alle kansen!

Ook mijn familie is niet ontsnapt aan corona, maar het goede nieuws is dat we er allemaal nog zijn en op dit moment in goede gezondheid verkeren. Ik denk dat 2020 ons vooral heeft geleerd hoe vanzelfsprekend we zoiets altijd hebben gevonden, maar dat we allemaal dankbaar mogen zijn als iedereen in onze familie en vriendenkring het goed maakt.

Ik kan niet veel voor jullie doen (kon ik maar toveren), maar ik hoop uit de grond van mijn hart dat 2021 mag brengen wat je wil. Is dat een eigen blog? Ga ervoor! Droom je van een uitgeefcontract? Ik wens het je van harte toe! Misschien wens je gewoon dat 2021 minder zwaar wordt en dat je dit jaar zonder al te veel kleerscheuren doorkomt… Ik wou dat ik je dat kon geven, maar ik geef je dit: mijn mailbox staat altijd open. Op Facebook, Instagram, gewone mails… Praat erover en deel je gevoelens. Als we allemaal een beetje eerlijker zouden zijn op socials zou het voor iedereen veel makkelijker zijn om te voelen wat ke voelt of te zijn je echt bent.

Ondanks de bizarre omstandigheden wens ik jullie natuurlijk ook veel mooie boeken en verhalen toe! Ik beloof alvast dat je opnieuw veel inspiratie zal kunnen vinden op mijn blog en dat we er weer helemaal tegenaan gaan.

Een mooi 2021 gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *