blogpost,  Fanday Friday

Fanday: Team Mortis

Dat ik fan ben van de reeks Team Mortis heeft op zich weinig extra uitleg nodig. Ik kan enkel zeggen: haast je naar de boekhandel en lees de boeken want je gaat er geen spijt van krijgen! Of ik zou jullie kunnen vertellen waarom ze zo goed zijn…

Boeiende en herkenbare personages
Erika en de drie jongens uit haar team zijn fantastische personages en gidsen die je graag meenemen op avontuur. Ondanks dat deze reeks eigenlijk geschreven is voor een tienerpubliek zullen ook oudere lezers verschillende karaktertrekjes herkennen. Felix, Nielsen, Andreas en Erika zijn namelijk bijna echte mensen van vlees en bloed. Ze hebben hun eigen ideeën en gedachten en handelen naar hun eigen kunnen. Dat maakt hen zo boeiend en geloofwaardig.

Geen echte leeftijdsgrens
Zoals ik net aanhaalde, is de reeks geschreven met oog op YA. Maar aangezien ik zelf ook al buiten die categorie val, ben ik er zeker van dat oudere lezers evenzeer kunnen genieten van Team Mortis. Dankzij de humor en thema’s die aan bod komen blijven de verhalen boeiend en de gebeurtenissen spannend genoeg om de lezer boek na boek in zijn greep te houden.

Vlotte schrijfstijl boordevol actie
Als er één ding is wat deze boeken absoluut niet zijn, is het saai. Bjorn Van den Eynde zorgt vanaf bladzijde één voor actie en spanning en houdt deze gevoelens het hele boek lang vast. Het verveelt geen moment en dankzij zijn vlotte en aangename schrijfstijl lees je het boek uit voor je het beseft.

Nog meer redenen nodig om deze reeks te gaan lezen? Lees dan morgen de recensie over het nieuwste boek binnen de reeks of lees donderdag hoe Bjorn er zelf over denkt!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *